Over

Overname Atelier Het Gouden Ei

Atelier het gouden ei kennen jullie natuurlijk allemaal, maar wie zijn wij?

Hoe is Atelier Het Gouden Ei ontstaan? 
In 2015 is Atelier Het Gouden Ei opgezet door Edine Koens en uitgegroeid tot een geweldige e-shop en stenen winkel. In januari 2023 heeft Edine Atelier Het Gouden Ei overgedragen aan mij, Kristel Brandt, om zichzelf te kunnen focussen op haar praktijk 4-motion voor veterinaire natuurgeneeskunde bewegingstherapeut voor honden en paarden. Bij de overname is de fysieke winkel helaas komen te vervallen echter is er nog steeds de mogelijkheid om bestellingen af te halen op de nieuwe vestiging in Nieuwdorp. 

Wie ben ik? 

Over
Ik ben Kristel Brand, vanaf jongs af aan altijd al creatief georiënteerd of het nou ging om kleine freubels of grotere projecten zoals een fiets pimpen, alles ging volgens het motto "dat moet je customizen" en zo gaat het nog steeds. In 2017 heb ik een 4 jarige opleiding mediavormgeving afgerond. In de praktijk merkte ik steeds vaker dat ik echt voldoening haalde uit het maken van fysieke producten, mijn eigen ideeën uitwerken, in plaats van de digitale reclame uitingen. 

"Dat moet je customizen"

De voldoening alsook de trots die ik haal uit bedenken en uitwerken van producten, dat is een gevoel dat ik iedereen toewens! Daarmee is dan ook mijn droom ontstaan om "later als ik groot ben" mij creatief te kunnen uitten en daarnaast andere te helpen zich creatief te uitten. 

Waarom heb ik Atelier Het Gouden Ei overgenomen?
Toen ik in december 2022 vernam dat Atelier Het Gouden Ei ter overname werd aangeboden heb ik er dan ook geen gras over laten groeien en direct een berichtje gestuurd, niet geschoten is altijd mis toch! Snel had ik al reactie en daarmee is de overname op gang gekomen. Na een aantal gesprekken was het rond en per 20-01-2023 mag ik mijzelf de trotse eigenaresse van Atelier Het Gouden Ei noemen. 

Wat is de visie van Atelier Het Gouden Ei?
Onder het motto "Dat moet je customizen" bewegen we voort. Wat wij belangrijk vinden is iedereen de kans te bieden iets unieks te maken, in ons assortiment zullen wij ons dus ook onderscheiden van anders shops door unieke producten aan te bieden. Daarnaast passen wij ons assortiment regelmatig aan aan onze klanten, een specifiek verzoek of een nieuwe trend, niets is ons te gek! Mis jij iets in ons assortiment? Schroom dan ook zeker niet om ons een bericht te sturen.

Terug naar blog