Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Craft a lot, door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Prijzen:
Alle prijzen worden uitgedrukt in euro's,
Prijzen zijn per stuk en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld.
De genoemde prijzen bij een gepresenteerd artikel worden gehanteerd, dit zijn de juiste prijzen. Prijzen op een andere manier als genoemd bij het artikel zijn onder voorbehoud, voor zetfouten kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden. 

Pre-order: 
Wanneer een artikel niet op voorraad is maar u deze wel kunt bestellen dan bestellen wij dit artikel voor u na op basis van pre-order. Bestellingen die artikelen bevatten die als pre-order besteld worden (zoals machines) dienen ten alle tijden vooruit betaald te worden. Zonder ontvangst van de betaling zullen de artikelen niet voor u besteld worden. 

Verzending:
Verzending vind alleen plaats na betaling van het volledige bestelbedrag, hierin worden geen uitzonderingen gemaakt. Zendingen worden automatisch aangemaakt naar aanleiding van de door de klant ingegeven adresgegevens. De klant dient deze voor het plaatsen van de bestelling te controleren om foutieve zendingen te voorkomen. Craft a lot is niet aansprakelijk voor extra kosten die het ingeven van onjuiste informatie met zich meebrengen, extra gemaakte kosten zullen in rekening gebracht worden bij de klant. Na retour ontvangen van de eerder verzonden bestelling en het voldoen van de extra kosten zal de zending nogmaals worden verzonden.

Levertijd: 
Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen aan u verzonden, afwijking hiervan kan voorkomen in onderstaande gevallen:
- Betaling voor de bestelling is nog niet ontvangen
- Er zijn artikelen nabesteld (pre-order) of door aankoop van grote hoeveelheden (voor een voorraadcheck kunt u mailen naar info@craftalot.nl) Craft a lot is niet verantwoordelijk door vertragingen in de levering die ontstaan bij de verzendpartner en/of eventuele schade die u lijd door een vertraagde verzending. Heeft u de bestelde artikelen met spoed nodig dan raden wij u aan deze af te halen, afhalen is ook in de avond of in het weekend mogelijk op afspraak. 

Aansprakelijkheid:
Wij geven een zo precies mogelijke omschrijving van al onze artikelen. Mocht er een fout voordoen of een kleur afwijken zijn wij hier niet voor aansprakelijk. Omschrijvingen en afbeeldingen zijn gevoelig voor diverse interpretaties, ook kwaliteit van een beeldscherm is afhankelijk van hoe een kleur of artikel wordt weergegeven. Craft a lot is niet voor boven genoemde aansprakelijk.

Herroepingsrecht:
Uiteraard kan het voorkomen dat een product niet is wat u ervan verwacht had. U heeft de mogelijkheid om deze artikelen retour te sturen. Let op! Meld u dit wel van te voren bij ons. Op deze manier kunnen wij uw retour zo spoedig mogelijk verwerken en zorgen dat u het bedrag wat u van ons tegoed heeft zo snel mogelijk weer retour storten. 

  • De klant heeft minimaal 14 dagen de tijd om de retour te melden.
  • Na deze melding heeft de klant nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.
  • De terugbetaling zal binnen maximaal 14 dagen na ontvangst retourzending plaats vinden.

- Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
- Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
- Artikelen kunnen retour gezonden worden op kosten van de koper, na ontvangst en beoordeling van het artikel bedrag retour gestort worden.
- Retourzendingen dienen altijd aangekondigd te worden! Stuur hiervoor een email aan info@craftalot.nl.

Privacy:
Al uw gegevens worden alleen gebruikt voor het succesvol afhandelen van uw bestelling en de aflevering van het product. Contactgegevens worden niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden.

BTW:
Daar er voornamelijk geleverd word aan particulieren en kleine ondernemers uit Nederland is het niet mogelijk (via de webshop) btw te laten verleggen bij bijvoorbeeld intracommunautaire levering. Wilt u als ondernemer uit het buitenland toch afnemen? Dat is uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact op via info@craftalot.nl.

Inkooporder:
Craft a lot is bekend met de verwerkingswijze van inkopen via inkooporder aan grote organisaties (bijvoorbeeld gemeentes of overheidsinstanties). Wilt u een bestelling plaatsen aan de hand van een inkooporder? neem hiervoor contact op via info@craftalot.nl.

Auteursrechten: 
De rechten voor de bij Craft a lot exclusief verkrijgbare designs (zoals bijvoorbeeld geprinte flex of vinyl) behoren tot Craft a lot en mogen in geen enkel geval nagemaakt of doorverkocht worden. 

Klachten:
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naarinfo@craftalot.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Cadeaubonnen/ vooruitbetaalde bedragen:
Een cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 2 jaar, zijn de 2 jaar verstreken dan zal het resterende bedrag van de cadeaubon komen te vervallen. 

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met ons:

E-mail: info@craftalot.nl

Telefoon: 0627872419

Ook kunt u ons contactformulier invullen, wij proberen u dan zo snel mogelijk te woord te staan!